СВЪРЖИ СЕ С НАС

+359877554533

ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

на всяка пратка 

Често задавани въпроси

 • Може ли да върна или заменя закупен артикул?

  Да! Всяка закупена стока от онлайн магазин за дамски дрехи www.nmoda.bg подлежи на връщане или замяна до 14 дневен срок от получаване. С условията за връщане или замяна можете да се запознаете тук: https://nmoda.bg/vrashtane-i-zamyana.html

 • Може ли пратката ми да бъде изпратена с опция преглед и тест

  По подразбиране всяка поръчка от онлайн магазин за дамски дрехи www.nmoda.bg се изпраща с преглед и тест. Клиентът има право да откаже пратката, без да заплаща стойността на наложения платеж. В случай, че Потребителят откаже да приеме пратката, той заплаща цената на куриерските разходи в двете посоки.

 • Колко време отнема доставката?

  В описанието на всеки продукт е посочен и конкретният срок за доставка. Допълнителна информация относно срока на доставка Клиентът получава и когато представител на електронния магазин се свърже с Клиента за потвърждение на направената поръчка.

 • С коя куриерска фирма работите?

  Доставката се извършва чрез куриерска компания Еконт експрес до точен адрес или до офис на еконт, по избор на клиента. 

 • Каква е цената на доставката?

  Нашите клиенти ползват 10% отстъпка от цената за куриерската услуга. Приблизителната цена на доставката е около 4-5 лв. до офис на еконт и около 6-7 лв. до адрес. При заявка на поръчка и правилно въведени координати за доставка на кирилица, системата автоматично ще изчисли точната цена за доставка.

 • Как да избера правилния размер?

  Във описанието на всеки продукт са посочени и конкретните мерки на същия. Мерките на различните продукти са различни.

  Препоръчваме Ви да се премерите и да сравните вашите мерки с мерките на продукта, от който се интересувате.